Mijn winkelwagen
0,00
  • Er zit geen artikel in je winkelwagen

Totaal - 0,00 Bekijk winkelwagen

Raapstelensoep voor 4 personen

Ingrediënten:
Olijfolie
1 Aardappel
1 Bosje Raapstelen
1 Liter Groentebouillon
1 Ui        
 Zout en peper
2 Tenen Knoflook
Crème fraîche

Bereiding:
Kook de aardappel van tevoren kort. Snipper de ui en snijd de tenen knoflook fijn. Doe een scheutje olijfolie in de pan en fruit de ui en de knoflook.  Hak ondertussen de raapstelen in stukken. Voeg vervolgens de raapstelen en aardappel toe aan de uien. Doe de bouillon erbij en laat even pruttelen. Gebruik een staafmixer om de groentes fijn te malen. Laat vervolgens nog even pruttelen en voeg eventueel zout of peper toe naar smaak.  Ten slotte bij het serveren een klein beetje crème fraîche toevoegen in de soepkom en je hebt een heerlijke seizoenssoep.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *