Mijn winkelwagen
0,00
  • Er zit geen artikel in je winkelwagen

Totaal - 0,00 Bekijk winkelwagen

Romige preisoep voor 4 personen

Ingrediënten:
Olijfolie
3dl Melk
3 Preien
Feta (garnering)
1 Ui
Paprikapoeder (garnering)
Dille
Peper
1 tl Suiker

Bereiding:
Snipper de ui en hak de prei in stukken. Bak de groenten in de olijfolie tot de prei zacht is. Voeg suiker en dille toe en schenk 6dl water erbij. Breng aan de kook en laat het 15 minuten sudderen. Met de staafmixer glad mixen. Doe de melk erbij en roer tot hij heet is (niet laten koken). Breng op smaak met peper. Schep de soep in een kom, voeg de feta toe en strooi er wat paprikapoeder op. Strooi er eventueel nog wat dille overheen voor een mooie presentatie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *