Mijn winkelwagen
0,00
  • Er zit geen artikel in je winkelwagen

Totaal - 0,00 Bekijk winkelwagen
Zondag 1 juli genoten de bezoekers onder een heldere hemel met prachtige zonneschijn van de open dag op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Er was veel te zien en te beleven. Zo was er een mini-blotevoetenpad, de schaapsherder liep met zijn 150 schapen rond, er was muziek, een verhalenverteller, een natuurmarkt en als klap op de vuurpijl waren er de excursies door het jachtslot. Er was een ware stormloop op de plaatsen van de excursie om het jachtslot te mogen bezoeken. We zijn dan ook erg verheugd dat deze zomer de deuren nog vaker open gaan. De excursies op het landgoed zijn nu te boeken. Grote dank gaat uit naar de vrijwilligers, cliënten en medewerkers van de partners die dit allemaal mogelijk maken. Tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *