Mijn winkelwagen
0,00
  • Er zit geen artikel in je winkelwagen

Totaal - 0,00 Bekijk winkelwagen

We houden graag de hele productieketen in eigen hand; het bemesten van het land, het melken van de koeien, het maken van melk tot kaas tot en met het rijpen van de kaas. Met elke stap beïnvloeden we de smaak en kwaliteit van de melk en de kaas. Dat maakt onze producten uniek en we weten zo de pure smaak van de melk en de kaas te behouden.

Toewijding, gevoel voor de kaas en heel schoon werken zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van een smakelijke kaas. Boer Spierings kaas wordt gemaakt op onze eigen boerderij en is allesbehalve een gestandaardiseerd eenheidsproduct. Men proeft als het ware het voer, de grondsoort, het gras, de receptuur, de bereidingswijze en de rijping. Als je het hebt over kernwoorden die heel specifiek van toepassing zijn op Boer Spierings kaas, zijn dat echtheid, ambachtelijkheid, authenticiteit, smaak en genieten. Boer Spierings heeft ervoor gekozen om zijn melk te pasteuriseren. Daardoor wordt een aantal bacteriesoorten gedood, maar blijft de smaak behouden. Het keurmerk voor Echte Boerderijzuivel is de garantie voor de authentieke bereiding op de boerderij met de melk van de eigen koeien.